LEMBERG-KAVIAR.IN.UA Разновидности икры ТМ Lemberg Украина
LEMBERG-KAVIAR.IN.UA » Энциклопедия » Красная икра » Поради щодо вибору ікри червоної лососевої

Поради щодо вибору ікри червоної лососевої

Червону ікру потрібно вибирати за смаком, так як вся лососева ікра відмінна за смаковими якостями, з цієї причини потрібно визначитися який вид Вам більше подобатися. Так само зовнішні ознаки відмінності - це колір і розмір зерна. Деяким подобатися велика, при чому, чим крупніше тим краще, іншим середнього розміру, кому то приємно їсти крейду зернисту, а так само є ті кому розмір не важливий. Відносно кольору, тут звичайно потрібно розрізняти: Американська і Норвезька червона ікра схожі за кольором, а ось Російська характерно відрізняється, Російська ікра має більш насичений колір, наближений до оранжево - червоному, відповідно Американка має просто помаранчевий колір. Ну і звичайно ж Російська ікра хороша тільки перші пів року з моменту вилову, потім вона починає текти, а Американка і Норвежка морозитися, на відміну від Російської (до неї додається консервант), і її можна їсти на протязі двох років з моменту вилову, просто розморозивши. З цього порада: спробуйте всі види лососевих це нерки, форель, чавичі, кижуч, горбуша, кета, Сіма, сиг, кумжа і зробіть свій висновок, а так само тільки Ви зможете визначити яка ікра смачніше Американка, Норвежка або Руська. Приємного вибору й апетиту.
В реальном размере 1280x1024 / 84.6Kb
2122 0 3.0

Добавлено 04.02.2012 caviarna_seafood

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]