Поради щодо вибору ікри червоної лососевої
Червону ікру потрібно вибирати за смаком, так як вся лососева ікра відмінна за смаковими якостями, з цієї причини потрібно визначитися який вид Вам більше подобатися. Так само зовнішні ознаки відмінності - це колір і розмір зерна. Деяким подобатися велика, при чому, чим крупніше тим краще, іншим середнього розміру, кому то приємно їсти крейду зернисту, а так само є ті кому розмір не важливий. Відносно кольору, тут звичайно потрібно розрізняти: Американська і Норвезька червона ікра схожі за кольором, а ось Російська характерно відрізняється, Російська ікра має більш насичений колір, наближений до оранжево - червоному, відповідно Американка має просто помаранчевий колір. Ну і звичайно ж Російська ікра хороша тільки перші пів року з моменту вилову, потім вона починає текти, а Американка і Норвежка морозитися, на відміну від Російської (до неї додається консервант), і її можна їсти на протязі двох років з моменту вилову, просто розморозивши. З цього порада: спробуйте всі види лососевих це нерки, форель, чавичі, кижуч, горбуша, кета, Сіма, сиг, кумжа і зробіть свій висновок, а так само тільки Ви зможете визначити яка ікра смачніше Американка, Норвежка або Руська. Приємного вибору й апетиту.
Всего комментариев: 0 | |